Deputat PNL Pavel Popescu: „România este în pragul colapsului”

Avertismentele transmise recent de Comisia Europeană arată fără tăgadă că Guvernul actual aruncă România în prăpastie, atrage atenția deputatul liberal Pavel Popescu.

 

„Fiecare zi care trece și PSD este la guvernare înseamnă o zi de coșmar pentru România. Efectele dezastruoase se văd din ce în ce mai clar. Și în ciuda avertismentelor pe care le transmit partenerii externi, Opoziția, societatea civilă sau cetățenii de rând, celor de la PSD nu le pasă. Un partid de piromani! Dau foc țării și nu au de gând să facă nimic pentru a împiedica pârjolirea”, acuză Pavel Popescu, deputat PNL de Timiş şi membru al Comisiei pentru buget, finanţe şi bănci.

Acesta atrage atenția că a crescut numărul românilor care decid să plece din ţară. Pavel Popescu indică în acest sens un studiu Eurostat care a anunțat recent că în 2017, comparativ cu 2007, ponderea românilor care trăiesc în alte state membre ale UE a crescut cu 12,3%, de la 7,4% la 19,7%, aceasta fiind cea mai mare creştere înregistrată în rândul ţărilor din UE. „Este o dovadă că românii aleg să plece din țară, sătui până peste cap de guvernarea PSD. Ne rămâne țara pustie, iar celor de la PSD le arde de organizat mitinguri pentru a susține cel mai slab premier al României. Este de neconceput așa ceva. România nu este moșia voastră”, conchide deputatul liberal.

Print Friendly, PDF & Email