Deputat PNL Pavel Popescu: „O țară nu poate fi un gândac când tu ești un bou. Am citit asta în manualul unic.”

Gestul unui ales al poporului român de a compara cei mai importanți parteneri ai României, SUA, Germania, Austria și Olanda, cu niște gândaci ne arată cât de jos este nivelul politicienilor din PSD, acuză deputatul PNL Pavel Popescu.

 

Pavel Popescu, deputatul PNL de Timiş, membru al Comisiei pentru buget, finanţe şi bănci, declară că PSD trebuie să se dezică de comportamentul senatorului social-democrat Liviu Pop, care a jignit într-un mod inacceptabil unii dintre cei importanți parteneri occidentali ai României, comparându-i cu nişte gândaci.

Acesta reaminteşte că Liviu Pop nici nu își recunoaște grava eroare, nu își cere scuze și continuă să fie sfidător, fără să conștientizeze că poate pune în pericol relații importante cu parteneri strategici ai României.

„Este inacceptabil să mai tolerăm un asemenea personaj nociv, care printre altele a contribuit și la declinul calității învățământului din România, dovadă stau erorile descoperite recente în manualele școlare, care au fost tipărite la Editura unică, neconstituțională de altfel”, afirmă Pavel Popescu.

Acesta mai spune că, prin Liviu Pop, „cei din PSD au dat dovadă încă o dată că sunt incompetenți, ignoranți, troglodiți și prin gesturile lor sunt gata să arunce în aer relațiile pe care le-a construit țara noastră cu partenerii internaționali”.

Deputatul încheie într-o notă sarcastică: „Strict ca mărime, o țară nu poate fi un gândac când tu ești un bou. Am citit asta în manualul unic! Demisia Liviu Marian Pop!”.

Ieri, senatorul Liviu Pop a postat pe o reţea de socializare o imagine în care a comparat SUA, Olanda, Germania şi Austria cu gândaci care care invadează România. Întrebat, ulterior, de presă de ce a distribuit un astfel de mesaj, a declara că fotografia i s-a părut „foarte, foarte interesantă”.

Print Friendly, PDF & Email