Deputat PNL Pavel Popescu: „Ministrul de Interne să își dea demisia astăzi!”

Au trecut trei zile de la „odioasa seară de vineri”, când în Piața Victoriei am fost gazat alături de mii de români cinstiți și ministrul de Interne încă nu este în stare să ne ofere răspunsuri coerente, acuză deputatul liberal Pavel Popescu. Acesta îi cere demisia.

 

„Încă din luna mai îi ceream demisia doamnei Carmen Dan, pentru că la vremea respectivă a dat dovadă de incompetență, dar nu a avut o asemenea onoare. De data aceasta lucrurile sunt mult mai grave și trebuie să își dea demisia încă de vineri noaptea”, declară Pavel popescu, deputat PNL de Timiş. Adăugând că aceasta poate încă demonstra că nu este doar un instrument manipulat și își va da demisia.

Doamna Carmen Dan, nimeni din lumea asta nu vă poate ajuta să obțineți iertarea celor care au muncit cu sudoarea frunții, v-au plătit salariul, au ajutat România, iar din comanda unora ce se află în subordinea dumnevoastră au fost gazați, umiliți, înfricoșați”, acuză Pavel Popescu.

Acesta îi transmite ministrului Carmen Dan că, oricâte resurse vor investi pentru a-i manipula pe români nu vor reuși: „Mulți au fost acolo și au văzut pe propria piele cât vă pasă de oameni, de România. E timpul să vă prezentați demisia, să vă retrageți cât mai este timp. Românii nu vă iartă, iar istoria cu siguranță vă va judeca aspru pentru că v-ați întors împotriva propriilor cetățeni.

Print Friendly, PDF & Email