Deputat PNL Pavel Popescu: “Din cauza lui Liviu Dragnea și a celor din PSD – ALDE țara rămâne pustie”

Situația României se agravează pe zi ce trece, iar dovada stă în statisticile îngrijorătoare. “Din cauza lui Liviu Dragnea și a celor din PSD – ALDE țara rămâne pustie”, acuză deputatul liberal Pavel Popescu.

 

Potrivit unui recent raport al BNR, aproape 20% dintre românii cu vârsta cuprinsă între 20 de ani şi 64 de ani, adică populaţia-ţintă pe piaţa muncii, trăiesc în altă ţară din Uniunea Europeană, acesta fiind cel mai ridicat procent dintre cele 28 de ţări membre, declară Pavel Popescu, deputat PNL de Timiş şi membru al Comisiei pentru buget, finanţe şi bănci. “Din păcate, celor de la guvernare nu le pasă că țara noastră rămâne fără forță de muncă, ci sunt preocupați de luptele interne”, adaugă Pavel Popescu.

Acesta reaminteşte că liderul social democrat Liviu Dragnea se plânge că este sabotat permanent, “pentru că altfel în țara asta ar curge doar lapte și miere. Ce uită să ne spună este faptul că din cauza lor, din cauza măsurilor și deciziilor pe care le-au luat în ultimul timp, tot mai mulți români și-au pierdut speranța că vor mai putea trăi în România, deci aleg să plece în afară.”

Deputatul liberal afirmă că românii nu vor pierde nimic dacă cei PSD şi ALDE vor pleca de la guvernare, ci vor avea numai de câștigat.

Pentru că avem o datorie față de români, față de cei care au plecat, dar vor să se întoarcă acasă, PNL şi-a stabilit ca principal obiectiv pentru actuala sesiune parlamentară demiterea Guvernului prin moţiune de cenzură. Vrem să readucem speranța în rândul cetățenilor, speranța că se poate trăi, munci și construi în România”, mai spune Pavel Popescu.

Print Friendly, PDF & Email