Deputat PNL Pavel Popescu: „Coaliția PSD-ALDE îngroapă economia României”

Revoluția fiscală pusă în scenă de coaliția PSD-ALDE îngroapă ușor – ușor economia României, avertizează deputatul PNL Pavel Popescu: „Creșterea ratei inflației ne demonstrează că actul guvernamental este ratat și cu efecte devastatoare”.

 

Specialiștii avertizează că economia României începe să stagneze deoarece cetățenii nu au încredere să cheltuiască, disperați de efectele negative ale Revoluției fiscale a celor de la PSD-ALDE. Ceea ce nu spun cei de la putere este că suntem singura țara din UE a cărei economie a stagnat în primele trei luni ale anului”, a declarat parlamentarul liberal Pavel Popescu, membru al Comisiei pentru buget, finanţe şi bănci din Camera Deputaţilor.

Parlamentarul liberal mai atrage atenția că economia a stagnat, ratele cetățenilor s-au majorat, iar Institutul Național de Statistică a anunțat recent că rata inflației a urcat la cel mai mare nivel din ultimii cinci ani.

Pavel Popescu reaminteşte că românii au plătit pentru mărfurile alimentare cu 4% mai mult decât acum un an, preţurile mărfurilor nealimentare urcând cu 7,2%, iar preţurile serviciilor, cu 2,83%. Acesta spune că tot Institutul Național de Statistică anunță că, faţă de decembrie 2017, cele mai mari creşteri de preţuri s-au înregistrat, în aprilie, la fructe proaspete (13,91%), citrice (11,32%) şi gaze naturale (10,19%). „Creșterea ratei inflației ne demonstrează că actul guvernamental girat de PSD-ALDE este unul ratat și cu efecte devastatoare pentru toți românii. Dacă situația va continua, din ce în ce mai mulți români vor alege, pentru supraviețuire, să plece unde vor vedea cu ochii”, mai declară deputatul liberal, acuzând actuala Putere că vrea să distrugă țara.

Print Friendly, PDF & Email