Deputat PMP Cornel Sămărtinean: „Guvernul PSD-ALDE trebuie să plece din fruntea statului român”

Deputatul PMP Cornel Sămărtinean spune că pentru dezastrul în care a adus România coaliția PSD-ALDE trebuie ă-și asume eșecul guvernării, să-și achite nota de plată și să plece de la guvernare.

 

La o zi după căderea moţiunii de cenzură împotrova Guvernului Dăncilă, deputatul PMP Cornel Sămărtinean spune că aceasta a unit, de fapt, Opoziţia parlamentară asupra necesităţii demiterii actualului Executiv şi că Guvernul PSD-ALDE trebuie să plece din fruntea statului român.

„România și românii merită mai multă responsabilitate, profesionalism și respect în actul de guvernare. Actuala coaliție PSD-ALDE a eșuat în cei doi ani și jumătate de când se află la guvernare, având în vedere că a girat trei Guverne consecutive fără ca cineva să fie interesat vreo clipă de performanța sau onestitatea acestor cabinete”, spune deputatul PMP de Timiş Cornel Sămărtinean.

Acesta acuză PSD-ALDE că nu au un plan de guvernare pentru redresarea economiei și pentru crearea de locuri de muncă, un plan economic coerent şi cu politici fiscale reale: „PSD-ALDE au un program de guvernare al lor, adică numai în propriul folos. Implementarea în continuare a programului lor de guvernare afectează grav economia României, pe termen mediu și lung. Acest lucru va împinge România, cu siguranţă, spre un dezastru economic şi bugetar cu consecinţe grave asupra nivelului de trai al românilor.”

Cornel Sămărtinean se declară convins că actuala guvernare este incapabilă să genereze stabilitate economică și să apere interesele românilor și ale ţării

Românii s-au săturat, de doi ani jumătate, să tot plătească prețul acestei guvernări. Pentru dezastrul în care a adus România coaliția PSD-ALDE trebuie să-și asume eșecul guvernării, să-și achite nota de plată și să plece de la guvernare”, conchide deputatul PMP Cornel Sămărtinean.

Print Friendly, PDF & Email