Deputat PMP Cornel Sămărtinean: „Cred în forța și tinerețea Partidului Mișcarea Populară”

O delegaţie a PMP Timiş a participat, în perioada 8 – 10 septembrie, la cea de-a IV-a ediție a Şcolii de vară a PMP, eveniment de tradiție al partidului Mișcarea Populară, la care au participat aproximativ 500 de persoane, printre care și o delegație de colegi din Republica Moldova.

 

În cadrul evenimentului, desfăşurat la Olimp, tinerii membri ai PMP au participat la workshop-ul cu tema Comunicarea politică și relația cu mass-media, la întâlniri cu liderii naționali ai partidului, la o dezbatere pe tema Unirea – proiect de țară, mediată de Anatol Șălaru, fost ministru în Republica Moldova și Președintele Executiv al PUN, și la dezbaterea Integrarea europeană – cheia evoluției UE, susținută  de Traian Băsescu, președintele PMP.

11„Lipsa de integrare ne face vulnerabili în fața dezvoltării marilor superputeri. De aceea avem obligația să le vorbim românilor despre Europa de pe acum, pentru că în campania de la europarlamentare este prea târziu”, a declarat Traian Băsescu. Despre care Anatol Șălaru a afirmat că este singurul politician care a înțeles că unirea cu Basarabia este și trebuie să fie proiectul de țară al României.

Din partea conducerii centrale a PMP la eveniment au participat președinții executivi Eugen Tomac și Valeriu Steriu, secretarul general Dorel Onaca, președintele Oorganizaţiei de Tineret a PMP, Gabriel Popa, președintele PMP Constanța, Claudiu Palaz, deputații și senatorii PMP, precum și lideri județeni ai partidului.

Organizația Timiș a PMP a fost reprezentată de o delegație numeroasă, din care a facut parte și Roxana Iliescu, vicepreședinte al Consiliului Județean Timiș.

Organizația judeţeană Timiș este în continuă transformare și creștere, din ea făcând parte oameni tineri, onești, profesioniști, care se implică total. Consider că numai împreună, uniți în aceleași idealuri și scopuri,  putem accesa butonul de «refresh» al politicii din România, schimbând în bine destinul țării. Cred în forța și tinerețea PMP, un partid care luptă pentru România”, declară deputatul PMP de Timiş Cornel Sămărtinean.

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email