Deputat Cornel Sămărtinean: „Avem cu toții datoria să spunem, din nou, că așa nu se mai poate”

Cornel-Samartinean Foto timisplusDupă demisia premierului Victor Ponta, un deputat liberal de Timiş spune că, acum datoria tuturor este de a spune, din nou, că aşa nu se mai poate continua. „Acum un an, românii au spus-o, dar vocea lor a fost ignorată.”

 

Demisia lui Victor Ponta este o victorie a străzii, dar este prea puțin și vine prea târziu”, spune deputatul PNL de Timiş Cornel Sămărtinean. Argumentându-şi afirmaţia prin faptul că, în ultimele zile, România a suferit, la fel, imaginea ţării, iar lucrurile pe plan intern s-au degradat.

Acum un an, românii au spus că așa nu se mai poate. Însă vocea lor a fost ignorată. Corupția sistemică este atât de mare încât nu este doar principala cauză a sărăciei, ci și, din păcate, cauza tragediei din Clubul Colectiv”, atrage atenţia deputatul liberal. Adăugând că întreaga clasă politică trebuie să asculte vocea românilor revoltați și exasperați de atâta corupție și de atâta sărăcie. „Avem cu toții datoria să spunem, din nou, că așa nu se mai poate, că România merită o șansă la dezvoltare, șansa unui nou început. Împreună avem şansa de a demonstra românilor că am înţeles cu toţii mesajul generației tinere care a ieșit din nou în stradă și care a votat în proporţie covîrşitoare cu dreapta la alegerile prezidenţiale din noiembrie 2014”, declară deputatul liberal. Amintind că, în noiembrie 2014, românii au votat pentru o Românie normală, o Românie a respectului şi bunului simţ, o Românie a prosperităţii, o Românie curată şi decentă, o Românie puternică, o Românie europeană, o Românie a lucrului bine făcut. „România nu este a noastră, a elitei politice, şi noi nu trebuie să monopolizăm instituţiile şi să le folosim în interesul nostru personal. România este a românilor, iar instituţiile statului, Parlamentul şi Guvernul, au obligaţia şi trebuie să lucreze în folosul şi pentru bunăstarea cetăţenilor ţării lor”, mai spune Cornel Sămărtinean.

Print Friendly, PDF & Email