Demonstraţie de gătit cu flori, la Timişoara

Andreea StorÎn weekend, timişorenii se vor putea delecta cu un cooking show în timpul căruia elementele de decor floral vor face parte din ingredientele pentru preparatele culinare și o prezentare de modă unde vestimentația va fi combinată cu accesorii florale.

 

Evenimentele vor avea loc în cadrul festivalului Timfloralis din Timișoara, când, pentru a crea o educație a spiritului estetic la nivel social, se va lansa şi Asociația Floriștilor Români. Organizația își propune să reunească floriști din toată țara, care să reprezinte arta florală în spațiul public și să o integreze în stilul de viață cotidian, motivează reprezentanţii acestei asociaţii.

Pe parcursul celor trei zile ale festivalului Timfloralis, care are loc între 22 și 24 mai, în Piaţa Victoriei, din Timişoara, Asociația Floriștilor Români – condusă de Andreea Stör (foto) – va derula, în parteneriat cu Primăria Timișoara, activități care vor avea în prim-plan atenția pentru arta floral. De exemplu, vor fi organizate un cooking floral show (22 mai, orele 18.30 – 19.30) în timpul căruia elementele de decor floral vor face parte din ingredientele pentru preparatele culinare, și o prezentare de modă unde vestimentația va fi combinată cu accesorii florale (23 mai, orele 19.30 – 20.20).

Print Friendly, PDF & Email