De Ziua Timișoarei, Cristian Măcelaru va dirija orchestra Filarmonicii Banatul

Foto: Joern Neumann

Programul Primăriei Timișoara prin care va fi marcată Ziua Timișoarei cuprinde în acest an nu doar spectacolul folcloric din 30 iulie sau Concursul Bega Music Festival, ci și un important proiect realizat împreună cu Filarmonica Banatul din Timișoara.

 

Iubitorii muzicii clasice sunt invitaţi vineri, 31 iulie, de la ora 21, în Parcul Rozelor, la un concert vocal-simfonic extraordinar susținut de Orchestra și Corul Filarmonicii „Banatul”, sub bagheta dirijorului Cristian Măcelaru, muzician de excepție născut la Timișoara, câștigător al Premiului Grammy în acest an pentru cea mai bună interpretare instrumentală solo și viitor director muzical al Orchestrei Naționale a Franței.

Suita pentru orchestră Planetele, de Gustav Holst, va fi întregită o de proiecție de imagini însoțită de comentarii ale cosmonautului român Dumitru Prunariu.

Cei ce doresc să se bucure de acest moment sunt invitaţi să acceseze pagina de Facebook Evenimente Primăria Timișoara și să se înscrie pe lista celor 500 de locuri disponibile. Numărul de locuri la concert este limitat pentru a putea fi respectate toate cerințele legale referitoare la distanțarea socială.

Print Friendly, PDF & Email