De ziua Europei, Samuel Fritz, în dialog cu Dacian Cioloș și Octavian Ursu, primarul din Görlitz

Dominic Samuel Fritz, candidatul USR PLUS la Primăria Timișoara, discută, de Ziua Europei, cu Dacian Cioloș, președintele Renew Europe și PLUS, și cu Octavian Ursu, primarul român al orașului german Görlitz.

 

Dezbaterea, intitulată România și Europa: o iubire complicată, realizată la invitația lui Dominic Samuel Fritz, va avea ca teme: Europa, viitorul ei și rolul României în concertul European.  Mia precis, se va vorbi despre povești personale din care este alcătuită Europa, despre cât de aproape suntem și am fost unii de alții, chiar și în momentele de impas, așa cum a fost și această pandemie de coronavirus, despre ce ar trebui să facem în viitor pentru a fi și mai aproape, despre România europeană și europenitatea noastră.

Invitații lui Dominic Samuel Fritz la această discuție sunt: Dacian Cioloș, președintele Renew Europe, al treilea cel mai mare grup din Parlamentul European, președintele PLUS, fost comisar european și prim-ministru al României, Octavian Ursu, un român născut la București și ales, în 2019, primar al orașului german Görlitz, localitate care împarte o graniță cu orașul polonez Zgorzelec.

Dialogul va avea loc sâmbătă, 9 mai, începând cu ora 18, pe pagina de Facebook a lui Dominic Samuel Fritz.

Print Friendly, PDF & Email