De Dragobete, concert Alex Velea & Antonia, la Iulius Mall (P)

Şi multe alte surprize

În perioada următoare, Iulius Mall Timișoara își întâmpină clienții cu evenimente dedicate sărbătorii românești a iubirii. De Dragobete, clienții vor primi un cadou muzical, susținut de Alex Velea și Antonia, dar și multe premii de răsfăț în doi. Pe agenda acestui week-end se regăsesc două târguri cu sugestii de cadouri și teatru de păpuși pentru prichindei.

 

Pe 24 februarie, Iulius Mall Timișoara sărbătorește iubirea românește. De Dragobete, de la ora 19, clienții sunt invitați la un concert special dedicat îndrăgostiților, susținut de Alex Velea și Antonia. Artiștii momentului vor încânta publicul cu melodii în ton cu sărbătoarea dragostei și se vor asigura de buna dispoziție a celor prezenți.

Tot de Dragobete vor fi desemnați și câștigătorii campaniei Iarna, tu ești vara mea!. Până pe 24 februarie inclusiv, cei care fac shopping în valoare de minimum 100 de lei din magazinele Iulius Mall Timișoara se pot înscrie la tombola specială. Premiile de răsfăț, oferite prin tragere la sorți, sunt: o vacanţă exotică în valoare de 2.000 de euro, trei cine romantice la restaurantul La Strada şi tot atâtea sesiuni de masaj şi relaxare, pentru cupluri, la Oriental Beauty & Spa. În plus, primii 100 de participanți ai fiecărei zile de campanie vor fi recompensaţi cu ciocolatată sau sucuri delicioase.

Până atunci, luna iubirii continuă la Iulius Mall Timișoara cu evenimente speciale. Până inclusiv duminică, 19 februarie, la demisol se desfășoară o ediție de Dragobete a Bag Expo. Târgul dedicat genților și accesoriilor este un bun prilej pentru ca domnii și doamnele să aleagă daruri inspirate pentru perechea lor. Bag Expo propune peste 6.000 de articole: plicuri elegante, genţi casual sau sport, clutch-uri, trollere şi genţi de voiaj, serviete, rucsacuri, borsete, genţi pentru laptop, portofele, curele și multe altele se numără printre propunerile târgului. În plus, această ediție are în prim-plan colecția pentru noul sezon.  

De vineri până duminică, la parterul Iulius Mall Timișoara, clienții sunt invitați la Târgul de Sănătate și Produse Naturale. Zeci de expozanți le vor prezenta celor interesați produsele care păstrează proprietățile naturale și care sunt beneficiile acestora pentru un stil de viață sănătos. Oferta va include miere, dulciuri de casă, sucuri, gemuri și siropuri, vinuri ecologice, semințe și fructe uscate, ceaiuri și multe alte produse alimentare naturale. Totodată, doritorii vor găsi remedii medicinale, cristale și minerale cu proprietăți terapeutice, cosmetice naturale, articole feng shui, bijuterii antialergene, produse bio de curățenie și alte propuneri ecologice, pentru menținerea sănătății.

Duminică, de la ora 12, în zona Food Court, copiii primesc invitație la teatru. Prichindeii vor afla de la marionete basmul Hansel și Gretel, de Frații Grimm, descoperind peripețiile protagoniștilor.

Print Friendly, PDF & Email