Daruri de Crăciun de la elevi din Giroc pentru elevi din Lenauheim

50 de elevi și profesori de la Liceul din Giroc au oferit daruri de Crăciun copiilor de la Școala Gimnazială din Lenauheim.

 

Elevii claselor a VII-a A și a VIII-a A ale Liceului Teoretic „David Voniga” Giroc, coordonați de dirigintele lor, Marieta Secoșan și Luminița Ivan, au pus la punct cadouri constând în rechizite, cărți, haine și dulciuri, daruri pe care le-au trimis elevilor  de la Școala Gimnazială din Lenauheim.

Acţiunea a fost organizată în cadrul proiectului „Dăruiește și iubește”, inițiat de Fundația Culturală Artmedia și sprijinit de Inspectoratul Școlar Județean Timiș.

„Mi se umple sufletul de bucurie când văd cât de frumos au răspuns acești copii la apelul nostru: acela de a face daruri, acum, în prag de sărbători, celor mai puțin norocoși. Atunci când am gândit acest proiect, în a cărui desfășurare am beneficiat de susținerea maestrului Florin Piersic, nu ne așteptam ca elevii să fie atât de darnici și de inimoși. Sunt profund emoționată de reacția lor și le mulțumesc. Lor și dascălilor lor”, declară Doina Popa, directorul Fundației Culturale Artmedia.

Luminița Ivan consideră că acțiunea aceasta a fost o mare și frumoasă surpriză: „Eu, ca dascăl și dirigintă, i-am redescoperit pe copiii mei. Am redescoperit frumusețea din sufletele lor, dărnicia și bunătatea, lucruri atât de importante și rare în aceste zile”.

La rândul său, Marieta Secoșan spune că a fost foarte emoționată atunci când a văzut cu cât drag și atenție au pregătit elevii darurile pentru colegii lor de la Lenauheim: de la conținutul pachetelr, până la felul în care le-au ambalat.

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email