Dan Barna, la Timișoara: „După trei ani de abuzuri ale PSD, oamenii au înţeles că acest mamut obosit trebuie să se retragă din istoria curentă”

Foto: Constantin Duma

Dan Barna a fost validat pentru funcţia de preşedinte al USR, în cadrul celui de-al V-lea congres al partidului desfăşurat azi, la Timişoara. Acesta declară că la alegerile prezidenţiale cetăţenii vor avea şansa de a alege între două variante de Românie, estimând că va intra în turul al doilea alături de preşedintele Klaus Iohannis, anunță Agerpres.

 

Cred şi sunt foarte optimist că România va avea pentru prima dată după 30 de ani şansa să aleagă în turul doi între două variante de Românie, între preşedintele în funcţie, Klaus Iohannis, candidatul PNL, şi persoana mea, Dan Barna, din partea Alianţei USR-PLUS. Este un semnal că România se însănătoşeşte şi este un mesaj că, după trei ani de abuzuri ale PSD asupra României, oamenii au înţeles că acest mamut obosit trebuie să se retragă din istoria curentă”, a declarat Dan Barna în cadrul unei conferinţe de presă. Adăugând că oamenii îşi pun toată speranţa în Alianţa USR-PLUS.

Astăzi ne alegem noua conducere USR, tocmai am fost validat pentru poziţia de preşedinte al USR, în urma voturilor tuturor membrilor. În această după-amiază vom alege şi viitorul Birou Naţional al USR, care va duce partidul la guvernare şi care va face parte din ceea ce înseamnă alianţa USR-Plus şi speranţa reală că România se însănătoşeşte”, a mai spus Dan Barna.

La congres au participat circa 800 de membri, dintre care 500 de votanţi. Au fost prezenţi 478 de electori, dintre care 439 au votat pentru, 14 contra şi 25 s-au abţinut.

Print Friendly, PDF & Email