Dan Barna, la Timișoara: „Avem în faţă patru ani în care România poate face acele reforme de care vorbim de peste 30 de ani”

Alianţa USR PLUS Timiș și-a lansat azi echipa candidaţilor cu care se va prezenta în fața alegătorilor la scrutinul din 27 septembrie. La eveniment au participat și membri ai USR PLUS de la nivel central.

 

Preşedintele USR, Dan Barna, a declarat, sâmbătă, că Dominic Fritz, și Cristian Moș, candidații USR PLUS la Primăria Timişoarei și, repectiv Consiliul Județean Timiș, reprezintă opţiunea pe care timişorenii și timișenii o au acum de a face un pas înainte.

Dominic Fritz şi Cristian Moş sunt acum opţiunea pentru pasul mai departe pentru Timişoara. Candidatura lui Dominic Fritz pentru Primăria Municipiului Timişoara înseamnă opţiunea pe care acest oraş o are astăzi, nu peste patru sau opt ani, de a păşi spre un oraş modern, european, care să fie cu adevărat o capitală culturală de referinţă pentru Europa şi întreaga lume. E timpul ca Timişoara să aibă un primar cu care să se mândrească, care să poarte cu el toată mândria oamenilor din aceste locuri, iar acest primar este Dominic Fritz. La Consiliul Judeţean candidează Cristian Moş, un antreprenor profesionist din mediul privat care înţelege cât de important este ca profesionalismul şi dezvoltarea prin proiecte să vină şi în consiliul judeţean, într-un judeţ şi un municipiu care au resurse dar administrarea şi utilizarea lor au lăsat foarte mult de dorit. Echipa USR PLUS pentru Timişoara şi judeţ este cea care poate să le ducă mai departe”, a declarat, citat de Agerpres, Dan Barna.

Acesta spune că din 27 septembrie, prin candidaţii USR PLUS aleşi competenţa şi onestitatea se întorc în multe din administraţiile din ţară: „Aceste alegeri nu sunt întâmplătoare, avem în faţă patru ani în care România poate face acele reforme de care vorbim de peste 30 de ani, dar care s-au întâmplat sporadic.”

Candidatul USR PLUS la şefia Consiliului Judeţean, Cristian Moş, a punctat în intervenţia sa că urmează etapa în care timişenii şi timişorenii vor trimite în administraţia judeţeană şi locală oameni care vor schimba modul în care se face politica în cele două administraţii. „Ştim că toate celelalte partide vor fi împotriva noastră, se vor coaliza pe sub masă, pe deasupra, în aşa fel încât să lupte împotriva noastră, ca noi Alianţa USR PLUS să avem un scor cât mai mic. Nu ne este frică, suntem curajoşi şi avem încredere în oamenii care ne-au votat în europarlamentare şi pe care-i întâlnim zilnic pe stradă”, declară, potrivit Agerpres, Cristian Moş.

Candidatul la Primăria Timișoarei, Dominic Fritz, a spus că în 27 septembrie timişorenii vor face o alegere foarte clară, mult mai importantă decât aceea pentru alegerea unui primar: „Este o alegere clară între o Timişoară închisă, blocată, condusă de o administraţie mediocră, depăşită, care se limitează la asfaltat sau o Timişoară deschisă, inovatoare, condusă de o administraţie profesionistă care are o viziune clară pentru viitorul acestui oraş, care este conectată la valorile europene şi resursele ei.”

Print Friendly, PDF & Email