Dacian Cioloș, în dialog public, la Timișoara, despe implicare civică și vot

Dacian Cioloș va participa, la Timișoara, la conferința cu tema Implicarea societății civile în dezvoltarea cetății. Civism și vot, un eveniment tip dialog.

 

Fostul premier și actual președinte al Mișcării Românai Împreună, Dacian Cioloș și co-vorbitorii săi, Laura Gheorghiu și Mihai Lisețchi, vor dezbate în cadrul conferinței de la Timișoara mai multe subiecte: identificarea cauzelor ce conduc la gradul scăzut de implicare cetățenească, oportunitatea și importanța imixtiunii cetățeanului în administrația public și legitimitatea inițiativelor cetățenești. De asemenea, vor fi propuse canale care să deschidă calea spre colaborarea între societatea civilă și administrația public, soluții pentru creșterea gradului de implicare a cetățeanului în societatea civilă și pentru găsirea sau activarea oamenilor noi în politică. Moderatorul conferinței va fi Paul Runcan.

Evenimentul, organizat de RO100 Timișoara, RO 100 Timișoara Edu și RO 100 Dumbrăvița, va avea loc în 22 noiembrie, de la ora 18.30, la Sala Vieneză, de pe strada Ady Endre nr. 11.

Accesul, anunță organozatorii, se va face pe baza înscrierii prealabile prin completarea formularului de participare din acest link.

Print Friendly, PDF & Email