Cuţite, săbii şi macete şi un pistol ridicate de Poliţie de la mai mulţi romi din Lugoj

Poliţişti de la Direcţia de Investigaţii Criminale și de la Serviciul de Investigații Criminale Timiş, cu sprijinul Direcției Operațiuni Speciale din Poliţia Română, au ridicat de la mai mulţi romi din Lugoj un pistol, arme albe și bijuterii.

 

12 percheziţii au fost efectuate miercuri la locuinţele unor romi din Lugoj, suspectaţi de infracţiuni la regimul armelor, anunţă, într-un comunicat, Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Percheziţiile au fost făcute de poliţişti de la Direcţia de Investigaţii Criminale și de la Serviciul de Investigații Criminale Timiş, cu sprijinul Direcției Operațiuni Speciale din Poliţia Română şi sub coordonarea Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție.

Acţiunea, la care au participat și luptători SIAS, a fost desfășurată în cadrul unui dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de nerespectarea regimului armelor și munițiilor, uzul de armă și șantaj, fapte ce ar fi fost comise în Lugoj.

În urma perchezițiilor, polițiștii au ridicat, în vederea continuării cercetărilor, un pistol tip airsoft, arme albe (cuțite, săbii, macete) și mai multe bijuterii.

13 persoane au fost conduse la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș, pentru audieri.

Print Friendly, PDF & Email