Cursele aeriene noi spre Danemarca, Germania și Marea Britanie, introduse cu două luni mai devreme

Cursele noi cu zbor direct din Timișoara anunțate la începutul acestui an, de compania aeriană Wizz Air și Aeroportul Internațional Timișoara, vor fi disponibile cu două luni mai devreme.

 

Compania aeriană Wizz Air anunţă că va aloca bazei de la Timișoara o aeronavă suplimentară începând cu 1 iulie, ceea ce creează condiții operaționale și comerciale pentru lansarea unor curse aeriene noi începând din 1 iulie, în loc de 1 septembrie.

În acest moment se pot deja achiziționa bilete de avion pentru zboruri pentru Billund (Danemarca), Doncaster/Sheffield (Marea Britanie), Nürnberg și Karlsruhe/Baden-Baden (Germania). Toate destinațiile vor avea o frecvență de două ori pe săptămână.

Wizz Air anunţă că, tot din 1 iulie, va suplimenta zborurile către Londra-Luton (de la şapte zboruri la 12 zboruri pe săptămână), spre Memmingen (de la trei zboruri la cinci), către Bari, Dortmund și Bruxelles Charleroi (de la două la trei zboruri săptămânale).

Introducerea acestor zboruri cu două luni mai devreme este o veste foarte bună, deoarece demonstrează un interes crescut pentru aceste destinații”, declară directorul aeroportului, Daniel Idolu.

Print Friendly, PDF & Email

Articol scris de

Jurnalist Timpolis, sorin.olaru@timpolis.ro