Curse Tarom de la Timişoara spre Cluj şi Iaşi (P)

Compania aeriană Tarom va introduce două noi destinații de la Timișoara: Iaşi şi Cluj Napoca.

 

Aeronavele companiei aeriene Tarom care vor zbura, din 25 martie, spre Iași și Cluj vor fi o alternativă aeriană la rețeaua națională de transport rutieră și feroviară între cele trei regiuni istorice: Banatul, Transilvania și Moldova, spun reprezentanţii Tarom.

Directorul Aeroportului Internaţional Timişoara, Daniel Idolu, declară că, imediat după anunțul companiei Blue Air de a retrage, din motive comerciale, cursele spre Iaşi şi Cluj Napoca, administrația Aeroportului Timișoara a demarat discuții cu companii aeriene printre care și conducerea Tarom pentru preluarea acestor rute spre și dinspre Iași și Cluj și pentru eficientizarea acestora prin folosirea unor aeronave cu capacitate adaptată la cererea pieței.

„Un rol determinant în deschiderea acestei rute cu operatorul aerian Tarom îl are concetățeanul nostru, Werner Wolf, în calitate de director general Tarom, cu care în ultima perioadă am analizat diferite oportunități de zbor. Acum, după încheierea acordului comercial de operare pe aceste rute, putem anunța public orarul de zbor, valabil din 25 martie”, mai spune Daniel Idolu.

Cursele Tarom vor începe să opereze de la Timișoara din 25 martie cu o frecvență de trei curse pe săptămână (spre/dinspre Cluj) și patru curse pe săptămână (spre/dinspre Iași), după următorul orar:

 

ZBOR Zile operare Ore plecare Ore sosire
 CLUJ-TIMISOARA Luni 09:35 10:50
 TIMISOARA-CLUJ Luni 11:15 12:25
CLUJ-TIMISOARA Miercuri,Vineri 14:20 15:35
TIMISOARA-CLUJ Miercuri,Vineri 16:00 17:10
IASI-TIMISOARA Luni,Miercuri,Joi 05:30 07:20
TIMISOARA-IASI Luni,Miercuri,Joi 07:45 09:25
IASI-TIMISOARA Duminica 10:30 12:20
TIMISOARA-IASI Duminica 12:45 14:25

Compania aeriană Tarom este o companie cu tradiție de operare pe aeroportul Timișoara deoarece efectuează neîntrerupt zboruri de la Timișoara chiar de la înființarea sa, în urmă cu 64 de ani.

Reprezentanţii AIT spun că, în curând, vor informa, împreună cu reprezentanții Tarom, și despre alte rute de zbor negociate.

Print Friendly, PDF & Email