Curs internaţional de perfecţionare în ozonoterapie, organizat, în premieră, la Timişoara

În premieră la Timişoara este organizat Cursul Postuniversitar Internaţional de Perfecţionare în Ozonoterapie, cel mai complex la nivel mondial, având girul Societăţii Mondiale de Ozonoterapie.

 

Cursul Postuniversitar Internaţional de Perfecţionare în Ozonoterapie, ajuns la cea de a 14-a ediţie, s-a desfăşurat până în acest an exclusiv în Bucureşti şi a asigurat pregătirea a 196 de medici din România şi din alte 12 ţări, transmite Societatea Ştiinţifică Română de Oxigen-Ozono Terapie.

La Timişoara, acest curs este organizat de Societatea Ştiinţifică Română de Oxigen-Ozono Terapie, în parteneriat cu Universitatea de Medicină şi Farmacie „Victor Babeş”.

Partea teoretică a cursului se desfăşoară azi şi mâine, la sediul UMF Timişoara, iar lucrările practice, mâine, la Centrul Medical Dr. Săndesc, din Moşniţa Nouă.

La eveniment vor participa lectori de renume la nivel internaţional, printre ei numărându-se profesorul universitar doctor Baeza Noci, preşedintele World Federation of Ozone Therapy, de la Universitatea din Valencia, Renate Viebahn, de la Internaţional Ozone Associations, Board Member al European Committee de peste 15 ani, dr. Simonetti Vicenzo, de la Universitatea din Pavia, şi dr. Ştefan Tiron, preşedintele fondator al Societăţii Ştiinţifice Române de Oxigen-Ozono Terapie.

Prin valoarea cursului şi a lectorilor invitaţi, acest curs este considerat ca fiind cel mai complex la nivel mondial, având girul Societăţii Mondiale de Ozonoterapie şi al Societăţii Europene de Ozonoterapie.

Potrivit doctorului Ştefan Tiron, ozonoterapia reprezintă o metodă terapeutică eficientă şi fără efecte secundare într-o serie de patologii: boli reumatismale, tulburări circulatorii, afecţiuni ale sistemului imunitar, ca terapie adjuvantă la pacienţii cu cancer, precum şi ca tratament „anti-aging” şi de stimulare a performanţei fizice.

Print Friendly, PDF & Email

Articol scris de

Jurnalist Timpolis