Culiță Chiș a demisionat de la Societatea Metropolitană de Transport Timișoara

Foto: Agerpres

Directorul Directiei tehnico-edilitare din Primăria Timișoara, Culiță Chiș, a demisionat din funcția de președinte al Adunării Generale a Acționarilor a Societății Metropolitane de Transport Timișoara.

 

Și-a dat demisia doar din funcția de conducere, de președinte al AGA, la cererea mea expersă. Dânsul are un cumul de funcții pe care eu nu reușesc să-l înțeleg, nici ca și capacitate de muncă nici ca responsabilități, nici ca putere de a face șapte lucruri în același timp”, spune, potrivit Radio Timișoara, viceprimarul Ruben Lațcău.

Întrebat dacă are în vedere schimbarea lui Culiță Chiș de la conducerea Direcției Tehnice din cadrul primăriei, Ruben Lațcău a spus că după întoarcerea acestuia din concediu vor avea loc discuții, dar mai spune că că orice schimbări care se fac vor fi discutate în primărie și nu în spațiul public.

Până pe 10 februarie, cele două societăți de transport public au termen să modifice contractul astfel încât problemele din transportul public Timișoara să fie rezolvate.

Print Friendly, PDF & Email