Cros inedit: pe acoperiş, prin birouri şi printr-o parcare supraetajată

Acoperişul Iulius Mall, noua parcare supraetajată, clădirea de birouri UBC 2 şi sala de fitness WorldClass au reprezentat decoruri inedite pentru desfăşurarea unor ture de alergare.

 

Ansamblul mixt Openville Timişoara a găzduit, zilele trecute, primul eveniment organizat de Alergotura în 2018: TeamUp & Run.

Peste 180 de persoane au răspuns provocării lansate de organizatori şi, grupate în echipe, au parcurs trei probe dificile, care le-au testat puterea de concentrare, viteza şi spiritul de coeziune.

În competiţie s-au înscris numeroşi angajaţi ai companiilor prezente în clădirile de birouri din Openville, colegi de serviciu, prieteni, familii şi pasionaţi de sport. Anul acesta, la TeamUp & Run au participat şi şapte echipe de pompieri din partea Inspectoratului pentru Situații de Urgență Banat, care au purta echipament de intervenție.

Competiţia a început în sala de fitness a centrului WorldClass, din Iulius Mall, unde participanţii au executat o serie de exerciții sub monitorizarea antrenorilor. Ulterior, echipele au înfruntat vremea neprietenoasă şi au parcurs o probă de alergare în două locaţii atipice pentru un concurs sportiv: acoperişul Iulius Mall şi parcarea supraetajată din ansamblul Openville. Însă testul de foc a constat în urcarea scărilor celor 12 etaje ale clădirii de birouri UBC 2.

„Probele au combinat elemente de forţă şi de viteză, iar ineditul pentru participanţi a fost că am putut folosi acoperişul celui mai mare campus de clădiri de ultimă oră din Timişoara. Diversitatea de forme în pantă, în garajul supraetajat, şi scările unui zgârie-nori timişorean au crescut pulsul participanţilor la maximum. Bucuria lor se citea pe faţă cu toate că efortul a fost imens, mai toţi promiţând să fie la start şi la ediţia următoare”, spune Valentin Mureşan, membru al Echipei Alergotura.

Print Friendly, PDF & Email