Critici virulente din partea Ramonei Mănescu la adresa prestaţiei politice a lui Călin Popescu Tăriceanu

Ramona Manescu la PNL TimisPrezentă la Timişoara, Ramona Mănescu a declarat că va susţine în Parlamentul European proiectele de investiţii în infrastructură care figurează pe lista de priorităţi înscrise în masterplan-ul întocmit la Ministerul Transporturilor şi că va face lobby pentru obţinerea de garanţii pentru noi proiecte de investiţii în infrastructură, menite să suplimenteze alocările de fonduri europene pentru România.

 

Liberala Ramona Mănescu a comentat, în termeni extrem de critici, informaţia legată de reînscrierea fostului premier Călin Popescu Tăriceanu în organizaţia Satu Mare a PNL. “Mai există organizaţia PNL Satu Mare?”, a întrebat, ironic, Ramona Mănescu, opinând că “domnul Tăriceanu s-a înscris, probabil, în PSD” şi adăugând că “dacă domnul Tăriceanu şi-a dorit să activeze în organizaţia Satu Mare, îi doresc succes”.

Tot în termeni ironici s-a referit la conţinutul declaraţiilor făcute în decursul recentei vizite în Timiş de către actualul deţinător al portofoliului Transporturilor, Dan Şova. Referindu-se la nemulţumirile formulate recent de Dan Şova, Ramona Mănescu a declarat că  “probabil, Dan Şova este nemulţumit de activitatea sa de dinainte de a deveni ministru al Transporturilor”, atunci când s-a aflat la conducerea CNADNR. Şi, a opinat Ramona Mănescu, “Dan Şova îşi face acum autocritica”.

Afirmaţiile Ramonei Mănescu referitoare la persoana fostului premier Călin Popescu Tăriceanu au fost completate ulterior de edilul Nicolae Robu, care a declarat că fostul premier şi-a plasat în prim-plan “interesele personale de devenire”, devoalându-şi astfel “lipsa totală de caracter” şi că acesta “s-a compromis definitiv în ochii liberalilor adevăraţi”. Nicolae Robu mai spune că numai minţile nelucide din PNL ar putea să mai meargă alături de PSD de acum încolo, a precizat edilul, referindu-se la conţinutul unei declaraţii recente a premierului Victor Ponta, potrivit căruia USL s-ar putea reface imediat după alegerile europarlamentare. Şi, a adăugat edilul, fostul premier Călin Popescu Tăriceanu ar putea “să se înscrie în PSD şi de acolo să se joace împreună cu premierul de-a USL-ul”.

În ceea ce priveşte faptul că PNL i-a permis recent fostului premier Călin Popescu Tăriceanu reînscrierea în partid, edilul Nicolae Robu a precizat că “PNL este un partid ale cărui reguli sunt create în aşa fel încât permit să intre şi cine nu ar merita”, în baza aplicării prezumţiei de nevinovăţie, a explicat edilul. 

Print Friendly, PDF & Email