Cristian Stoi, candidatul PSD la Primăria Boldur: „Ne dedicăm comunității în care trăim” (P)

Cristian Stoi. Foto: PSD Timiş

Domnule Stoi, ați hotărât să candidați pentru un nou mandat de primar al comunei Boldur. Ce v-a făcut să luați această decizie?

Am decis să candidez pentru un nou mandat de primar al comunei Boldur pentru că îmi doresc să duc la bun sfârșit proiectele aflate în derulare, toate acestea fiind investiții de care comuna noastră are nevoie și pe care locuitorii acesteia le merită. Prioritățile mele au fost, de la început, dezvoltarea comunei și asigurarea condițiilor pentru un trai decent tuturor locuitorilor. Am fost, sunt și voi fi un om dedicat comunității și voi lupta în continuare pentru a transforma comuna Boldur într-un loc pe care ni-l dorim cu toții.

 

Care ar fi principalele obiective pentru viitorul mandat?

Proiectele pe care le voi implementa în viitorul mandat vor contribui la continuarea dezvoltării comunității noastre. Aceste proiecte, care odată implementate vor îmbunătăți calitatea vieții locuitorilor, sunt modernizarea și asfaltarea străzilor în Ohaba și Sinersig, reabilitarea integrală a clădirii Școlii Boldur (interior/exterior), dotarea cu echipamente digitale și mobilier a școlilor din comună, introducerea rețelei de gaz în comună, piste de biciclete și alei pietonale în Ohaba, Sinersig și Boldur, elaborare PUG, stații de reîncărcare vehicule electrice/hibrid alimentate cu panouri fotovoltaice, realizarea unui parc fotovoltaic pentru întregul consum de energie din comună, reabilitarea/modernizarea căminelor culturale din Sinersig și Jabăr, reabilitare/modernizare clădire administrativă Ohaba, extinderea rețelei de canalizare în Ohaba și Sinersig, modernizarea străzilor în Boldur și Sinersig precum și un drum vicinal Boldur – Ohaba – Forgaci, măsurători topometrice definitive pe intravilanul comunei.

 

Cum vedeți colaborarea cu Consiliul Județean Timiș, instituție pentru președinția căruia candidează liderul partidului dumneavostră, Alfred Simonis?

Între primării și Consiliul Județean Timiș trebuie să existe o colaborare foarte bună, pentru că de sprijinul CJ Timiș depinde, în mare măsură, dezvoltarea comunităților respective. Președintele Simonis este foarte implicat și a ajutat foarte mulți primari, din postura de președinte al Camerei Deputaților, aspect care mă face încrezător că, în sfârșit, și județul nostru va beneficia de investiții majore, atât de necesare. Am certitudinea că Alfred Simonis, din viitoarea sa postură, de președinte al Consiliului Județean Timiș, va putea sprijini și mai mult proiectele comunei Boldur.

 

Comandat de Partidul Social Democrat – Organizaţia Judeţeană Timiș. CMF: 21240002

Print Friendly, PDF & Email