Cristian Moş, desemnat de USR Timiş candidatul la președinția Consiliului Județean

Foto: USR Timiş

USR Timiş și-a desemnat candidatul la președinția Consiliului Județean, în persoana lui Cristian Moş şi, de asemenea, a stabili și lista candidaților USR la Consiliul Județean Timiș.

 

Am ales această listă transparent, nu în spatele ușilor închise. Am ales oameni cu profesii diverse, care vor aduce un aer proaspat în Consiliul Județean. Aceste alegeri sunt încă o dovadă a democrației din USR”, a declarat Cristian Moș, președintele USR Timiș și candidatul USR la președinția Consiliului Județean Timiş, sâmbătă, 15 februarie, la Conferința Județeană a USR Timiș.

Acesta a mai spus că Timişul avea toate premisele să fie județul model al României, dar că speranțele timișenilor au fost risipite de către vechea clasă politică, acum fiind „momentul unui nou început pentru județul nostru”.

Primul pe lista USR Timiș, Cristian Moș, președinte USR Timiș din ianuarie 2017, este Hardware Development Manager în cadrul unei companii multinaționale. În vârstă de 37 de ani, acesta coordonează proiecte în care sunt angrenate mai multe echipe, fiind persoana delegată de firmă în caz de probleme pe diferitele proiecte medicale complexe. Sub conducerea sa, USR Timiș transmite că a ajuns la 66 de filiale locale, filiala Timiș devenind astfel cea mai performantă.

A doua clasată pe lista pentru CJ Timiş este Viviana Țecu, vicepreședintă USR Timiș. În vârstă de 40 de ani, aceasta  a studiat jurnalism și este consilier parlamentar. A fost și este implicată în comunicarea filialei județene.

A treia poziție pe listă este ocupată de Călin Badiu, membru fondator al USR Timiș și actual vicepreședinte. Calin Badiu are 46 de ani, a fost profesor de informatică și dezvoltator software. De un an de zile, coordonează extinderea USR în zona de vest a României.

Lista primilor 12 candidați, în ordinea voturilor primite, este următoarea:

 1. Cristian Moș – hardware manager
 2. Viviana Țecu – consilier parlamentar
 3. Călin Badiu – inginer software
 4. Petre Mihăieș – trader
 5. Laura Boldovici – director operațiuni
 6. Alexandru Cadar – manager de proiect
 7. Raoul Trifan – manager de proiect
 8. Zoltan Nemeth – avocat
 9. Sorin Șipoș – antreprenor
 10. Vlad Șendroiu – inginer software
 11. Marius Dumitrescu – subinginer construcții
 12. Laurențiu Marian – fermier.
Print Friendly, PDF & Email