Cristian Moş: „Alianța USR-PLUS Timiş se angajează că va vota săptămâna aceasta candidații PNL”

Foto: USR Timiş

Alianța USR PLUS se angajează că va vota săptămâna aceasta candidații PNL pentru funcțiile de viceprimar al Timișoarei și vicepreședinte al Consiliului Județean Timiș, anunţă preşedintele USR Timiş, Cristian Moş.

 

Într-o postare pe pagina sa de Facebook, preşedintele USR Timiş, Cristian Moş, anunţă azi Alianța USR-PLUS Timiş se angajează că va vota săptămâna aceasta candidații PNL pentru funcțiile de viceprimar al Timișoarei și de vicepreședinte al Consiliului Județean Timiș

Președintele USR TImiș mai transmite că Alianța USR-PLUS salută propunerea PNL de a închide negocierile pentru Timișoara și Timiș în această săptămână și de a forma majorități în toate localitățile în care acestea se pot realiza, în baza rezultatelor de la alegerile locale.

Am spus din prima clipă de după alegerile locale din 27 septembrie că aceasta este, pentru noi, singura variantă posibilă pentru județul Timiș care are nevoie de o schimbare a modului în care se face administrație și de proiecte serioase de dezvoltare”, declară Cristian Moş.

PNL și USR PLUS nu au semnat până acum Parteneriatul anunţat. „Alianţa USR-PLUS nu a făcut înțelegeri pe sub masă nici cu PSD, nici cu Pro România”, susţine preşedintele USR Timiş, după votul din Consiliul Local Timişoara, unde a fost votat doar viceprimarul propus de USR-PLUS, Ruben Laţcău, nu şi cel propus de PNL, Cosmin Tabără. Liberalul Alin Nica declara, însă, că „USR nu a dorit să facă alianțe cu PNL acolo unde are primari”, dând exemple unde USR Timiş a făcut alianțe cu PSD sau Pro România.

 

 

Print Friendly, PDF & Email