Cristian Ghinea, ministrul Investițiilor și Proiectelor Europene, ajunge la Timișoara

Sursă foto: Ministerul Investiţiilor şi Proiectelor Europene

Ministrul Investițiilor și Proiectelor Europene Cristian Ghinea va veni mâine la Timișoara, pentru întâlniri de lucru și discuții privind derularea proiectelor pe fonduri europene și Planul Național de Redresare și Reziliență.

 

Ministrul Cristian Ghinea are pe agendă o întâlnire de lucru la Primăria Timișoara, în cursul dimineții de vineri, 23 iulie. Ulterior va vizita locația viitoarei Maternități municipale, de pe strada Macilor, maternitate care va fi construită prin PNRR, și șantierul pentru reabilitarea liniilor de tramvai și pentru regenerarea urbană a zonei  Bogdăneștilor, proiect în execuție pe Programul Operațional Regional. Cristian Ghinea va fi însoțit pe teren de către primarul Timișoarei și președintele USRPLUS Timiș, Dominic Fritz, viceprimarul Timișoarei, Ruben Lațcău și vicepreședintele Consiliului Județean, Cristian Moș, anunţă filiala Timiş a USRPLUS.

„Programul Național de Reziliență și Redresare, negociat cu Bruxellesul și în curs de aprobare, presupune un salt calitativ al proiectelor publice, într-un timp foarte scurt și ne impune un ritm al reformelor fără precedent pentru administrație, pentru Timișoara și Timiș, și pentru întreaga țară. Am convingerea că doar acest Guvern, împreună cu partenerii locali,  poate sa creeze cadrul pentru modernizarea administrației și a României și că vom trece cu bine testul PNRR, de capacitate administrativă, din 2026”, declară ministrul Cristian Ghinea, înaintea vizitei la Timișoara.

Print Friendly, PDF & Email