Cristian Buşoi: „E posibil ca electoratul de dreapta să fie cu Antonescu dacă intră în turul II cu candidat P.S.D.”

Cristian BusoiLiberalul Cristian Buşoi, candidat la alegerile europarlamentare, spune că este foarte posibil ca tot electoratul de dreapta, anti-P.S.D., să îl susţină pe Crin Antonescu, în situaţia în care acesta va intra în turul al doilea al alegerilor prezidenţiale cu un candidat din partea P.S.D.

 

Dacă va fi un candidat al P.S.D. în turul doi, deşi rămâne de văzut, la cât de în corzi este acest partid în acest moment, dacă Crin Antonescu se va lupta cu un candidat al P.S.D., e foarte posibil ca tot ceea ce înseamnă vot de dreapta, vot anti-P.S.D., toţi oamenii care sunt extrem de îngrijoraţi de riscul ca România să revină la anii 2000 – 2004, deci toţi acei români care nu mai vor să revadă perioada aceea revenită acum, după foarte mulţi ani şi după intrarea României în U.E., se vor alinia în spatele lui Crin Antonescu”, a declarat, citat de Mediafax, Cristian Buşoi, duminică, într-o conferinţă de presă susţinută la Târgu Mureş. Acesta a mai spus că e greu de spus acum dacă printre ei se vor regăsi şi oameni din P.D.L. sau din alte partide, desprinse din P.D.L. „Avem drumul nostru, electoratul nostru, îi convingem pe cei mai mulţi români şi miza va fi să intrăm în turul II şi atunci să mobilizăm toţi românii care vor o Românie cu adevărateuropeană”, a mai afirmat Cristian Buşoi.

El susţine că P.N.L. e singurul partid care nu are metehnele de a controla şi de a decide totul în ţară, arătând că acesta s-a aliat cu P.S.D. într-un moment în care „pe lângă baronii roşii, apăruseră şi baronii portocalii” şi „nu exista altă soluţie pentru ca Opoziţia să fie unită şi să răstoarne regimul luiTraian Băsescu”.

Întrebat despre un eventual sprijin reciproc între P.N.L. şi P.M.P., Cristian Buşoi a spus că nu ştie dacă va exista vreun moment, vreodată, în care P.N.L. să susţină un candidat precum Elena Băsescu.

Print Friendly, PDF & Email