Creștere însemnată și bruscă de noi cazuri de covid, în ultimele 24 de ore, în Timiș

În ultimele 24 de ore, în Timiş s-au înregistrat 50 noi cazuri de covid – față de 14 înregistrate cu o zi în urmă –, în acest interval de timp fiind făcute 2.322 de teste, anunţă Prefectura Timiş.

 

Cele 50 de persoane testate pozitiv, în ultimele 24 de ore, sunt, cele mai multe, din Timişoara, unde s-au înregistrat 16 cazuri, Lugoj, Săcălaz și Giroc – câte 4, Ghiroda, Moșnița Nouă și Denta – câte 3, Dumbrăvița – 2, iar câte un caz s-a înregistrat la Buziaș, Jimbolia, Bucovăț, Cenei, Comloșu Mare, Criciova, Dudeștii Noi, Giarmata, Jebel, Sacoșu Turcesc și Sânandrei.

În această dimineață, anunţă autorităţile, în Timiş numărul total de persoane internate confirmate covid-19 este de 54, la Terapie Intensivă fiind internați 12 pacienți. În ultimele 24 de ore nu s-a înregistrat niciun deces, de la declanşarea pandemiei numărul total al victimelor fiind de 1.299.

Conform datelor furnizate de Direcția de Sănătate Publică Timiş, azi rata de infectare la o mie de locuitori în judeţ este 0,18. În Timişoara, rata de infectare este de 0,24. În judeţ este o singură localitate unde rata de infectare a depășit 1,5 la mia de locuitori, și anume Găvojdia – 1,64.

 

Print Friendly, PDF & Email