Creştere de noi cazuri de covid, în Timiş

În ultimele 24 de ore, în Timiş s-au înregistrat, 21 de noi cazuri de covid, faţă de patru înregistrate în ziua anterioară, în acest interval de timp fiind făcute doar 1.865 de teste, anunţă Prefectura Timiş.

 

Cele 21 de persoane testate pozitiv, în ultimele 24 de ore, sunt, majoritatea, din Timişoara, unde au fost identificate 10 noi cazuri, Dumbrăviţa – 3, Giroc – 2, iar câte un caz a fost depistat la Dumbrăviţa, Cărpiniş, Giarmata. Ciacova, Făget, Sânnicolau Mare şi Variaş.

În această dimineață, anunţă autorităţile, în Timiş numărul total de persoane internate confirmate covid-19 este de 43 – în creştere cu trei faţă de ziua anterioară, la Terapie Intensivă fiind internaţi nouă pacienţi, faţă de şapte în ziua precedentă. În ultimele 24 de ore nu s-a înregistrat niciun deces, de la declanşarea pandemiei numărul total al victimelor fiind de 1.295.

Conform datelor furnizate de Direcția de Sănătate Publică Timiş, azi rata de infectare la o mie de locuitori în judeţ este 0,1. În Timişoara, rata de infectare este 0,16. În judeţ nu sunt momentan localităţi unde rata de infectare să depăşească 1,15 la mia de locuitori.

 

Print Friendly, PDF & Email