Creștere a numărului de noi cazuri de covid, în ultimele 24 de ore, în Timiș

În ultimele 24 de ore, în Timiş s-au înregistrat 86 de noi cazuri de covid, în acest interval de timp fiind făcute 1753 de teste, anunţă Prefectura Timiş.

 

Cele 86 de persoane testate pozitiv în ultimele 24 de ore – dintre care trei sunt cadre medicale – sunt, mai mult de jumătate, din Timişoara, unde s-au înregistrat 48 de cazuri, Moșnița Nouă – 5, Dumbrăvița și Ghiroda – câte  4, Foeni, Recaș, Giroc, Sânandrei și Sânmihaiu Român – câte 2, iar câte un caz s-a înregistrat la Balinț, Bogda, Cenei, Comloșu Mare, Darova, Fârdea, Iecea Mare, Jamu Mare, Buziaș, Gătaia, Jimbolia, Sânnicolau Mare, Pișchia, Săcălaz și Șag.

În această dimineață, anunţă autorităţile, în Timiş numărul total de persoane internate confirmate covid-19 este de 142, la Terapie Intensivă fiind internați 27 de pacienți. În ultimele 24 de ore s-au înregistrat două decese asociate covid, de la declanşarea pandemiei numărul total al victimelor fiind de 1869.

Conform datelor furnizate de Direcția de Sănătate Publică Timiş, în judeţ rata de infectare la o mie de locuitori este 0,67.

 

Print Friendly, PDF & Email