Creștere a numărului de noi cazuri de covid, în ultimele 24 de ore, în Timiș

În ultimele 24 de ore, în Timiş s-au înregistrat 352 de noi cazuri de covid, în creștere față de ziua precedent, când au fost 298, în acest interval de timp fiind făcute 3344 de teste, anunţă Prefectura Timiş.

 

Cele 352 de persoane testate pozitiv în ultimele 24 de ore, dintre care 3 sunt cadre medicale, mai mult de jumătate sunt din Timişoara, unde s-au înregistrat 193 de cazuri, Dumbrăvița – 31, Giroc – 21, Moșnița Nouă – 14, Lugoj – 10, Gătaia – 8, Ghiroda și Săcălaz – câte 6, Comloșu Mare și Liebling – 4, Cărpiniș, Jimbolia, Recaș, Sânnicolau Mare, Orțișoara, Periam, Pesac și Sânmihaiu Român – 3, Becicherecu Mic, Biled, Checea, Gottlob, Margina, Nițchidorf, Deta și Sânandrei – câte 2, iar câte un caz s-a înregistrat la Belinț, Bucovăț, Dudeștii Noi, Ghilad, Giulvăz. Iecea Mare, Jebel, Lenaiuhiem, Mașloc, Buziaș, Făget, Parța, Peciu Nou, Sânpetru Mare și Variaș.

În această dimineață, anunţă autorităţile, în Timiş numărul total de persoane internate confirmate covid-19 este de 187, la Terapie Intensivă fiind internați 20 de pacienți. În ultimele 24 de ore s-au înregistrat trei decese asociat covid, de la declanşarea pandemiei numărul total al victimelor fiind de 1879.

Conform datelor furnizate de Direcția de Sănătate Publică Timiş, în judeţ rata de infectare la o mie de locuitori este 1,13.

 

Print Friendly, PDF & Email