Creştere a numărului de noi cazuri de covid, în Timiş

În ultimele 24 de ore, în Timiş s-au înregistrat, 23 de noi cazuri de covid, faţă e zece în ziua precedentă, în acest interval de timp fiind făcute 1.839 de teste, anunţă Prefectura Timiş.

 

Cele 23 de persoane testate pozitiv, în ultimele 24 de ore, sunt, cele mai multe, din Timişoara unde au fost înregistrate 11 noi cazuri, Ghiroda – 3 noi cazuri, Dudeștii Vechi şi Sânandrei – câte 2 noi cazuri, iar câte un caz s-a înregistrat la Găvojdia, Lugoj, Ciacova, Săcălaz  şi Uivar.

În această dimineață, anunţă autorităţile, în Timiş numărul total de persoane internate confirmate covid-19 este de 52, cu nouă mai mult decât în ziua precedentă, la Terapie Intensivă fiind internaţi 12 pacienţi, cu trei mai mulţi faţă de ziua anterioară. În ultimele 24 de ore nu s-a înregistrat niciun deces asociat covid-19, de la declanşarea pandemiei numărul total al victimelor fiind de 1.296.

Conform datelor furnizate de Direcția de Sănătate Publică Timiş, azi rata de infectare la o mie de locuitori în judeţ este 0,18. În Timişoara, rata de infectare este 0,25. În judeţ nu există localităţi unde rata de infectare este mai mare de 1,5 la mia de locuitori.

 

 

Print Friendly, PDF & Email