Creștere a numărului de infectări cu covid-19, în ultimele 24 de ore

În Timiș, numărul de noi îmbolnăviri cu covid-19 a crescut în ultimele 24 de ore: de la 97 la 277, cifră rezultată de pe urma a 2.385 de teste covid, anunță Prefectura. Dintre noile cazuri de îmbolnăviri zece sunt cadre medicale.

 

Cele 277 de persoane depistate pozitiv în ultimele 24 de ore sunt, mai mult de jumătate, din Timișoara, unde s-au înregistrat 140 de cazuri, Giroc– 37, Moșnița Nouă – 10, Dumbrăvița – 9, Sânnicolau Mare – 6, Buziaș – 5, Lugoj, Jimbolia, Dudeștii Vechi, Sânandrei și Ciacova – câte 4, Săcălaz, Satchinez și Șag – câte 3, Deta, Becicherecu Mic, Bucovăț, Cărpiniș, Foeni, Ghiroda, Iecea Mare, Sacoșu Turcesc, Liebling, Șandra, Tormac și Gătaia – câte 2, iar câte un nou caz la Făget, Recaș, Biled,  Cenei, Comloșu Mare, Dudeștii Noi, Giarmata, Jamu Mare, Jebel, Nițchidorf, Orțișoara, Pișchia, Sânmihaiu Român, Secaș, Tomești și Valcani.

În această dimineață, numărul total de persoane internate confirmate pozitiv a fost de 319, 64 fiind la Terapie Intensivă. În același interval de timp s-a înregistrat un deces, numărul total de victime făcute de noul coronavirus în Timiș ajungând la 568.

Direcția de Sănătate Publică Timiș anunță că în ultimele 24 de ore, în județ au fost carantinate 149 de persoane, iar 97 au intrat în izolare.

 

Print Friendly, PDF & Email