Creștere a numărului de infectări cu covid-19, în Timiș

În ultimele 24 de ore, Timişul a înregistrat 105 noi îmbolnăviri cu covid-19, o cifră în creștere față de ziua precedentă, când se înregistraseră 94 de cazuri. Numărul de teste efectuate a fost de 1.345, anunţă Prefectura Timiş.

 

Cele 105 persoane sunt, mai mult de jumătate, din: Timișoara, unde s-au înregistrat 62 de noi cazuri. La Giroc sunt cinci noi cazuri, Lugoj, Iecea Mare și Dumbrăvița – câte trei, Buziaș, Teremia Mare, Comloșu Mare și Chișoda – câte două, iar câte un caz s-a înregistrat la Peciu Nou,, Banloc, Foeni, Belinț, Jena, Biled, Nădrag, Periam, Ianova, Carani, Dudeștii Noi, Săcălaz, Gătaia, Călacea, Gherman, Pesac, Sânnicolau Mare, Ciacova, Moșnița Nouă, Saravale și Mănăștiur.

În această dimineață, anunţă autorităţile, în Timiş numărul total de persoane internate confirmate covid-19 este de 178, dintre acestea 18 fiind la Terapie Intensivă. În ultimele 24 de ore nu s-a înregistrat niciun deces, de la declanşarea pandemiei numărul total al victimelor fiind, în Timiş, de 182.

Direcţia de Sănătate Publică Timiş anunţă că, în judeţ, ieri au fost carantinate 156 de persoane, iar 94 au intrat în izolare.

Rata de infectare a populației la nivelul Timişului, anunţă Prefectura, este în momentul de faţă de 0,83 la mia de locuitori.

Print Friendly, PDF & Email