Cosmin Şandru, TNL Timiş: „PSD își bate joc de viitorul generației noastre”

Preşedintele TNL Timiş anunţă că tineretul liberal susține declanșarea alegerilor anticipate, văzând în acestea „cea mai bună soluție pentru România”.

 

Președintele TNL Timiș, Cosmin Șandru, declară că „instabilitatea politică și guvernamentală cauzată de disputele de clan din PSD este singura realizare a lui Liviu Dragnea și a camarilei din jurul său”.

Acesta mai spune că din ce în ce mai mulți tineri consideră că singura soluție pentru viitorul lor este să plece din țară, în timp ce PSD este preocupat să își pună oamenii în poziții-cheie în instituțiile statului, „pentru atingerea unor obiective personale și pentru bunăstarea propriului buzunar”.

Cosmin Şandru susţine că rata șomajului în rândul tinerilor este de peste trei ori mai mare raportat la totalul populației şi acuză că remedierea acestui aspect nu se află pe agenda liderilor PSD: „PSDragnea își bate joc de viitorul generației noastre și, de aceea, Tineretul Național Liberal susține declanșarea alegerilor anticipate. Cel mai probabil, viitorul premier al PSD ar avea aceeași soartă cu Sorin Grindeanu sau Mihai Tudose: mandat de 6 luni iar apoi, Liviu Dragnea va arunca din nou România în instabilitate și criză politică. Pentru că singura variantă de premier agreată de Liviu Dragnea este el însuși.”

Liderul TNL Timiş mai spune că PSD dovedește că este capabil doar de haos și dezbinare, adăugând că cei care vor achita nota de plată a incompetenței guvernării sunt tinerii. De aceea, face un apel la toate forțele politice din Parlament, inclusiv la cele al Puterii, „pentru a susține propunerea PNL de rezolvare pe termen lung a actualei crize: declanșarea alegerilor anticipate”. Adăugând că aceasta este cea mai bună soluție pentru România: „Dacă liderii PSD sunt atât de convinși că datele din sondajele de opinie le sunt atât de favorabile precum pretind, atunci presupunem că nu vor avea nimic împotrivă și vor susține această soluție.

Într-un singur an, mai spune Cosmin Şandru, „PSD a reușit să distrugă imaginea României în plan internațional, viața s-a scumpit, nivelul de trai a scăzut, iar efectele acestei guvernări iresponsabile vor deveni din ce în ce mai negative”.

Print Friendly, PDF & Email