Corupţia din Timişoara, transformată în atracţie turistică

Masina Romania CurataTimişorenii sunt invitaţi într-o călătorie „turistică”, având un traseu mai inedit, care are ca scop identificarea câtorva dintre țepele trase Timișoarei de șmecherii tranziției.

 

România Curată invită timişorenii, sâmbătă, 21 noiembrie, într-o călătorie „turistică”, făcută cu autocarul, pe un traseu mai inedit. „Vom încerca să identificăm câteva din țepele trase Timișoarei de șmecherii tranziției”, spun organizatorii. Plecarea se face din spatele magazinului Bega, la ora 11.

România Curată pune pe hartă corupția şi o transformă într-o «atracție turistică». Vom vizita, filma, fotografia şi populariza averi ale unor îmbogățiți ai tranziției, proiecte investiționale strategice pentru România care au eșuat în mod lamentabil din cauza «micimii» funcționarilor și liderilor locali și vom degusta un pic din savoarea averilor «de gospodari» ale unor politicieni locali. Fiind vorba de Timișoara, desigur nu ne putem abține și vom arunca o privire din mersul mașinii și asupra patrimoniului imobiliar de invidiat al rromilor de catifea”, transmit reprezentanţii României Curate.

Aceştia anunţă că toți participanții la aşa-numitul Tur al marilor tunuri din Timișoara trebuie să completeze în prealabil un formular, la adresa: http://goo.gl/forms/M4eWXFL2bi. Cum călătoria este gratuită. Iar nmărul locurilor, limitat, participarea se face în ordinea înscrierii. Confirmarea va fi transmisă prin mail, la adresa indicată în formular.

Print Friendly, PDF & Email