Corul avocaţilor din Timiş susţine un concert caritabil de Crăciun

Pentru al cincilea an, corul avocaţilor din Timiş va susţine un concert de Crăciun care are ca scop strângerea de fonduri pentru copiii nevoiași.

 

„La împlinirea a cinci ani de existență, este o mare bucurie pentru noi să oferim un concert în condiții de excepție, după un an de pauză și cu puțin timp de repetiție din cauza restricțiilor. Dar, în egală măsură, simțim acest eveniment ca pe o responsabilitate, născută din dorința de a strânge cât mai multe donații pentru copiii care depind de noi”, decşară iniţiatorul formării corului avocaţilor, avocatul Paul-Filip Ciucur.

Pregătiţi de dirijoarea Mihaela-Codruța Niculescu, avocaţii timişeni cor concerta într-o versiune restrânsă, alături de Orchestra Maggiore, sub bagheta prof. Edmund Dandoți.

Corul Avocaților din Timiș, înfiinţat în anul 2016, donează anual fondurile strânse către Fundația United Way. Astfel, intrarea la concertul care va fi susținut miercuri, 15 decembrie, de la ora 18, pe scena Târgului de Crăciun din Piața Libertății este liberă, iar donațiile se pot face în timpul concertului sau în contul bancar în lei al Fundaţiei United Way Romania (RO65 RZBR 0000 0600 1119 8261, Raiffeisen Bank), partener charity al evenimentului.

 

Print Friendly, PDF & Email