Corina Creţu: „Becali nu a făcut rău României în Parlamentul European, mai mult rău a făcut Monica Macovei”

P1040308Europarlamentarul P.S.D. Corina Creţu a declarat, vineri, la Timişoara, că Gigi Becali „şi-a făcut treaba” în Parlamentul European şi nu a făcut rău României, în timp ce „mai mult rău a făcut Monica Macovei”.

Cred că domnul Becali nu a făcut rău României în Parlamentul European, mai mult rău a făcut Monica Macovei. El şi-a făcut treaba, a venit la Bruxelles, şi-a făcut treaba acolo. Domnul Becali e unde e, nu cred că mai e acum un subiect pentru Parlamentul European”, a declarat, într-o conferinţă de presă susţinută la Timişoara, Corina Creţu,

Europarlamentarul a adăugat că echipa P.S.D. din Parlamentul European deşi a fost una performantă, a trebuit să lupte cu colegii români de la alte partide. „Cred că echipa noastră din Parlamentul European a fost una performantă în acest mandat. Pe parcursul celor cinci ani de mandat a trebuit să ne luptăm cu colegii noştri, ceea ce nu s-a mai întâmplat în alte state”, a mai spus, citată de Mediafax, Corina Creţu.

În aceeaşi conferinţă de presă, europarlamentarul P.S.D. Daciana Sârbu a declarat că Monica Macovei a făcut rău României, având sprijinul popularilor europeni: Avem datoria să nu îi lăsăm pe oameni să uite ce au făcut câţiva colegi de la P.D.L. împotriva României. Avem datoria să le amintim acest lucru şi să le explicăm de ce grupul socialist ar trebui să fie majoritar în Parlament pentru că susţinerea trebuie să vină de acolo. Ştiţi bine ce a făcut Monica Macovei la Bruxelles, cu sprijinul Popularilor, şi noi a trebuit să explicăm că lucrurile nu stau aşa. Ştiţi şi ce susţinere a avut Traian Băsescu acolo. Aceşti cinci ani au fost pentru noi foarte dificili. Cam toată activitatea noastră ca grup compact a avut legatură cu acest subiect”, a spus Daciana Sârbu.

Print Friendly, PDF & Email