„Copiii nopții”, ultimul spectacol jucat de Naționalul timișorean în 2022

Foto: Adrian Pîclișan

Teatrul Național din Timișoara își invită publicul, în ultima zi a anului, la spectacolul Copiii nopții, o poveste despre tineri, cu tineri.

 

Copiii nopții este o poveste despre tineri, cu tineri. Spectacolul care aduce pe scenă tineri actori și masteranzi ai Facultății de Teatru și Muzică din Timișoara are la bază textul de debut cu care actorul Andrei Radu a câștigat – în ipostază de autor, de această dată – Concursul Național de Dramaturgie, ediția 2021, este regizat de Alexandru Weinberger-Bara, un regizor aflat la început de drum, și este spectacolul cu care Teatrul Național a fost selecționat anul acesta în Festivalul Național de Teatru.

Spectacolul, care va fi jucat sâmbătă, 31 decembrie, de la ora 19, la Sala 2 a Teatrului Național, este felul în care Naționalul timișorean, prin vocile actorilor Andrei Chifu, Marin Lupanciuc și Cristina König, cărora li se alătură studenții Iulia Ioana, Otniel Floruț și Alexandru Negrea, urează spectatorilor săi să rămână tineri, să viseze, să își păstreze candoarea, să dea frâu liber imaginației.

Biletele s-au pus în vânzare pe www.tntm.ro și la Agenția de bilete „Mărășești”, str. Mărășești nr. 2, deschis între orele 11-19, tel. 0256 201 117.

Print Friendly, PDF & Email