Copacii din Parcul Central, îmbrăcaţi în haine groase pentru oamenii străzii

Copacii din Parcul Central din Timişoara au fost îmbrăcaţi, duminică, în haine groase pentru a fi folosite de oamenii străzii. Zeci de persoane au venit să doneze îmbrăcăminte şi încălţăminte.

 

În cadrul unei campanii inedite organizata duminică, la Timişoara, copacii şi băncile din Parcul Central au fost îmbrăcaţi cu haine groase de iarnă, pentru ca oamenii străzii să le îmbrace şi să facă faţă astfel mai uşor frigului, anunţă Mediafax.

Între orele 11 şi 14, zeci de timişoreni au venit cu plase pline cu haine şi ghete în Parcul Central. Jachete groase, bluze, ghete îmblănite, pantaloni, căciuli, fulare, ciorapi şi mănuşi au fost puse pe pomi sau pe bănci. Majoritatea hainelor donate de timişoreni pentru persoanele nevoiaşe au fost însoţite şi de următorul mesaj: “Cu drag, pentru oricine are nevoie. Semnat: un om. Dă mai departe fără să ceri nimic în schimb”.

Campania de ajutorare a oamenilor străzii din Timişoara a fost iniţiată de Asociaţia Look Inside, evenimentul Te provoc să fii bun – Încălzeşte suflete fiind anunţat pe Facebook, în urmă cu câteva zile.

După acţiune, hainele care au rămas în Parcul Central au fost strânse, iar apoi duse la oamenii fără adăpost din zona Gării de Nord din Timişoara.

O acţiune similară a avut loc şi anul trecut, atunci fiind organizată sub deviza „Dacă ai nevoie, e pentru tine”.

Print Friendly, PDF & Email

Articol scris de

Jurnalist Timpolis