Controale ale Poliţiei Locale la fântânile publice din Timişoara

Foto: Poliţia Locală Timişoara

Poliţiştii locali împreună cu angajaţi ai Aquatim verifică starea de curățenie din jurul fântânilor publice din Timişoara.

 

Polițiștii locali din cadrul Serviciului Protecția Mediului au demarat, începând de ieri, o amplă acțiune de verificare a modului în care se prezintă fântânile publice din Timişoara, acţiune la care au cooptat și echipe ale furnizorului de apă Aquatim. Pe lângă aspecte ce țin de igiena fântânilor, depozitări de deșeuri în perimetrul acestora, sunt verificate şi eventuale probleme legate de starea acestora, în vederea înlocuirii elementelor deteriorate sau nefuncționale, tarnsmite Poliţia Locală Timişoara.

Constatările ce țin de alte direcții sau servicii din cadrul Primăriei vor fi transmise acestora în vederea luării măsurilor de soluționare, iar cele care țin de operatorul de apă-canal vor fi remediate de reprezentanții Aquatim.

Acțiunea se va desfășura la toate cele 92 de fântâni publice din Timișoara și a fost inițiată de Poliția Locală ca urmare a constatatărilor din teren și a faptului că aceste locații sunt frecventate de un număr foarte mare de oameni.

 

Print Friendly, PDF & Email