Consulturile de pediatrie la Policlinica Neuromed, decontate prin CNAS (P)

Începând de astăzi, 19 mai, în cadrul Policlinicii Neuromed, consulturile de pediatrie în cadrul Policlinicii Neuromed se pot face și cu decontarea serviciilor prin Casa Naționala de Asigurări de Sănătate.

 

Consultaţiile la cabinet de pediatrie sunt oferite de medicul specialist pediatru Simona Mărunțelu, care are şi experienţă clinică în ambulator, şi experienţă intraspitalicească.

Ambulatorul de specialitate al Clinicii Neuromed oferă servicii performante într-o gamă largă de specialități medicale: neurochirurgie, neurologie, cardiologie, gastroenterologie, chirurgie generală, ortopedie și traumatologie, endocrinologie, reumatologie, psihiatrie și pediatrie. De asemenea, la Neuromed se pot face ecografii cardiace, ecografiii de tiroidă, de carotide, de abdomen și de pelvis, ecografii Doppler, osteodensitometrii, Holter ECG și Holter de tensiune.

Programările se pot face la numărul de telefon 0256-292.637. Ambulatoriul de specialitate Neuromed are sediul în Timişoara, pe bulevardul 16 Decembrie 1989, nr. 43.

Print Friendly, PDF & Email