Consultaţii hematologice, la Neuromed Timişoara

Policlinica Neuromed Timişoara anunţă că, începând cu luna mai, va oferi consultaţii într-o nouă specialitate: hematologie.

 

Hematologia este o ramură a medicinei care vizează studiul, diagnosticul și tratamentul în afecțiunile sângelui și ale organelor hematopoietice – măduva osoasă, ganglionii limfatici sau splina.

„În ultimii ani, incidența crescută a afecțiunilor hematologice, indiferent de categoria de vârstă, a devenit un domeniu atent pus sub observație. S-au remarcat progresele deosebite realizate în ultimii ani în conturarea diagnosticului, prognosticului și a tratamentelor medicale”, transmit reprezentanţii Neuromed Timişoara.

Consultaţii medicale pe acestă specialitate vor fi oferite la Neuromed Timişoara de către dr. Dorina-Monica Pârva, specializată în diagnosticarea și tratarea bolilor de sânge precum anemie, leucocitoză, leucopenie, trombocitopenie, citopenie, panictopenie, dar și în hematologia oncologică, având sub evidență afecțiunile benigne, precum și afecțiunile maligne – leucemii, limfoame, sindroame mielodisplazice și multe alte.

Ambulatoriul de specialitate al clinicii Neuromed, cu sediul pe b-dul 16 Decembrie 1989 nr. 43, oferă servicii performante într-o gamă largă de specialități medicale: Neurochirurgie, Neurologie, Cardiologie, Gastroenterologie, Chirurgie generală, Endocrinologie, Reumatologie, Psihiatrie, Ortopedie și Traumatologie, Pediatrie și Hematologie. De asemenea, aici și se pot face ecografii cardiace, ecografii de tiroidă, ecografii de abdomen și pelvis, ecografii Doppler, osteodensitometrie (DEXA), holter ECG și holter de tensiune. Programările se pot face şi telefonic la numărul 0256-292.637.

Print Friendly, PDF & Email