Constantin Ostaficiuc se retrage de pe lista P.D.L. pentru alegerile europarlamentare

Constantin OstaficiucPreşedintele P.D.L. Timiş a anunţat astăzi, în cadrul şedinţei de Birou Permanent Judeţean a filialei Timiş, că se retrage de pe lista partidului pentru alegerile Europarlamentare din 25 mai.

„Regret această situaţie, ştiu că aş fi reprezentat cu cinste România în Parlamentul European.  Înţeleg dezamăgirea colegilor mei însă doresc să-i asigur că am luat cea mai bună decizie pentru partid”, a spus  Constantin Ostaficiuc.

Liderul P.D.L. Timiş spune că a luat această decizie în urma consultării cu avocaţii săi, care l-au reprezentat în instanţă în procesul de contestare a deciziei Agenţiei Naţionale de Integritate privind conflictul de interese. Aceştia i-au sugerat ca fiind foarte probabil ca A.N.I. să conteste la Biroul Electolral Central candidatura sa,  în această situaţie, P.D.L. riscând să nu mai aibă lista completa şi, implicit, să piardă reprezentanţi în secţiile de votare din toată ţara.

Având în vedere toate cele expuse mai sus,  preşedintele P.D.L. Timiş a luat decizia de a se retrage şi de a susţine candidatura unui  alt reprezentant al regiunii de Vest, şi anume, a preşedintelui Tineretului Democrat Liberal, Sorin Moldovan”, spun reprezentanţii Biroului de Presă al P.D.L. Timiş.

Print Friendly, PDF & Email