Consiliul Judeţean Timiş invită la votarea brandului economic al județului

Foto: CJ Timiş

Timișenii sunt invitați să participe la alegerea celui mai reprezentativ logo pentru brandul economic al județului Timiș, prin selectarea unei singure variante din cele cinci propuneri.

 

Consiliul Județean Timiș derulează un proiect pentru crearea brandului economic al Timișului. Acesta, spun reprezentanţii administraţiei judeţene, vizează creșterea identității și notorietății județului, cu efecte benefice privind competitivitatea, vânzările și turismul, dezvoltarea investițiilor autohtone și străine, relansarea investițiilor de capital, acoperirea deficitului forței de muncă și îmbunătățirea condițiilor de viață ale timișenilor.

O componentă importantă a brandului este logo-ul, o imagine ce va fi asociată județului și care trebuie să reflecte în mentalul colectiv elementele esențiale de performanță, tradiție și aspirație.

Construirea arhitecturii brandului economic (design variante schițe logo) a pornit de la cei patru piloni de identitate economică ai brandului, propuși și validați în cadrul unui proces consultativ, în prezent fiind propuse consultării publice cinci schițe de logo. Detalii privind studiul de fundamentare a brandului economic se regăsesc la acest link.

Participarea la alegerea logo-ului pentru brandul economic al județului se face prin selectarea unei singure variante din cele cinci propuneri, la adresa: https://cutt.ly/4ZYwdQn. Formularul mai poate fi accesat doar astăzi, 3 august.

Print Friendly, PDF & Email