Consilieri PSD către primarul Timişoarei: „Cu ce mega proiecte veţi încerca să-i aburiţi şi până unde veţi putea merge cu tupeul?”

Consilieri PSD Timisoara Foto PressalertGrupul consilierilor locali ai PSD îi adresează edilului liberal al Timişoarei o scrisoare deschisă înţesată cu reproşuri. Uitând, însă, să menţioneze că aproape doi ani, în timpul alianţei USL, aberaţiile invocate au fost susţinute şi aplaudate şi de PSD.

 

Mizeria, minciuna şi incompetenţa nu pot fi acoperite cu gel estompator. Oricâte flori mai plantaţi în centrul Timișoarei, ele nu o să compenseze lipsa realizărilor personale şi nici nu o să acopere aberaţiile pe care le-aţi debitat de patru ani încoace”, îşi încep social-democraţii din Consiliul Local scrisoarea deschisă adresată primarului PNL al Timişoarei, Nicolae Robu. Uitând, însă, să menţioneze că aproape doi ani, în timpul alianţei USL, aberaţiile invocate au fost susţinute şi aplaudate şi de PSD.

Coşmarul Timişoarei trebuie să înceteze odată cu finalul mandatului dumneavoastră de primar, pentru binele colectiv şi pentru integritatea acestui oraş care s-a umplut de kitch şi a îndurat umilinţe peste umilinţe din cauza dumneavoastră”, afirmă consilierii social-democraţi.

Aceştia îl acuză pe edilul liberal că a transformat Timişoara în subiect de bancuri atât prin comportamentul său public, cât şi prin proiecte ridicole: „După palmieri şi metrou, acum avem o pădure de semafoare. Din păcate, băşcălia prejudiciază grav imaginea Timişoarei, dar dumneavoastră nu aveţi cum să observaţi asta.”

Consilierii locali PSD îi reamintesc primarului Timişoarei că a promis 800 de blocuri reabilitate în patru ani, acuzându-l că a făcut doar 5% dintre ele: „Vi se pare un motiv de laudă? Aveţi tupeu!”, continuă social-democraţii din Consiliul Local Timişoara. Adăugând pe lista de promisiuni s-au aflat şi cinci parcări de mari dimensiuni, trei poduri, stadion, centură, sală polivalentă, bazine olimpice „şi nu aţi făcut nimic. Ba mai mult, aţi desfiinţat cinci sute de locuri de parcare din centru. Asta e o realizare, nu?”

Conislierii PSD mai spun că Nicolae Robu a promis eradicarea vagabondajului, dar că, „degeaba, cerşetorii sunt tot pe străzi. Tramvaiele sunt pline de hoţi care agresează călătorii, intimidează copiii şi bătrânii, fură pe toată lumea, iar dumneavoastră ce reacţie aveţi? Ne daţi lecţii de istorie: «se fură dintotdeauna». Asta credeţi că îşi doresc oamenii să audă de la cel pe care l-au ales? Din păcate, dumneavoastră vă plimbaţi cu o limuzină confortabilă”.

Edilului i se reproşează şi mizeria din oraş şi „aspectul de junglă al spaţiilor verzi”: „Dar e greu să ceri eficienţă de la Retim, de la prietenii care v-au dotat cu maşină pentru luxul personal.”

„Îmbătat de mirajul puterii, mânat de orgolii, obsedat de propria persoană, pozaţi permanent în erou şi daţi vina pe cine se nimereşte, oricine, doar ca să rămâneţi în picioare. Dacă nu e PSD-ul de vină, dacă nu e presa, cineva este sigur. Pe propriul dumneavoastră viceprimar l-aţi vândut cu prima ocazie. Nu a fost un sacrificiu, a fost o dovadă a caracterului dumneavoastră. Dar vine şi decontul. Pentru că oamenii nu vor ţapi ispăşitori, nu vor justificări, vor rezultate, le aşteaptă”, transmit consilierii PSD. Încheindu-şi scrisoarea într-o exprimare la fel de colorată: „Aştept cu interes să văd ce veţi mai inventa în materie de promisiuni pentru a le câştiga votul. Cu ce mega proiecte veţi încerca să-i aburiţi şi până unde veţi putea merge cu tupeul. Aştept cu interes”.

 

 

Print Friendly, PDF & Email