Consilieri locali ai PNL și PMP din Giarmata, acuzaţi de PSD că nu votează bugetul comunei

Bugetul comunei Giarmata pe anul 2019 nu este susținut de către consilierii locali ai PNL și PMP, susţin oficialii PSD Timiş. Deși, spun ei, inițial a existat o alianță între consilierii locali ai PSD și PMP, care au format o majoritate simplă în Consiliul Local Giarmata, nu se mai ține cont de aceasta.

 

Şase consilieri locali PNL și doi consilieri locali PMP s-au aliat pentru a nu susține bugetul în favoarea comunității din Giarmata, acuză PSD Timiş.

Sunt extrem de indignat pentru faptul că cei opt consilieri locali ai PNL și PMP, ce formează noua alianță și majoritate simplă în Consiliul Local Giarmata, se unesc pentru a se poziționa împotriva unor proiecte benefice pentru locuitorii comunei noastre, proiecte ce vizează în mod direct sistemul de sănătate, infrastructura comunei, modernizarea parcurilor, activități culturale atât pentru tineri cât și pentru vârstnici, serbarea zilei comunei”, declară primarul comunei Giarmata, Virgil Bunescu. Aceştia acuză consilierii din Opoziţie că susțin proiecte de realizare sau modernizare a unor drumuri de acces în zonele industriale „pe care le controlează sau în zone de interes pentru proprietățile pe care le dețin sau care reprezintă pentru aceștia un interes direct”.

Președintele PSD Timiș, Călin Dobra, le cere consilierilor locali să facă administrație locală și nu politică sau jocuri de interese: „Este foarte important să înțelegem cu toții faptul că în deciziile pe care le luăm din pozițiile de aleși locali trebuie să primeze interesele comunității și nu alt gen de interese.

Print Friendly, PDF & Email