Consilier judeţean ALDE, exclus din partid: „Au ajuns să ia decizii de excludere foşti membrii ai partidelor Dan Diaconescu şi România Mare”

Conducerea ALDE Timiș i-a retras sprijinul politic consilierului județean Nistor Geană, urmând ca, la următoarea ședință de plen, acesta să fie exclus din Consiliul Județean Timiş. Nistor Geană spune că excludere este cauzată de refuzul său de a „rezolva” unele probleme solicitate de conducerea filialei.

 

Nistor Geană, consilier judeţean ALDE, declară că acum a aflat, cu surprindere, că, sâmbătă 21 ianaurie, „pe parcursul unei singure ore s-au întâlnit toate cele trei structuri ALDE Timiş, în şedinţe separate, eu nefiind prezent, luând decizia de excludere a mea din partid, la propunerea preşedintelui Marian Cucsa şi a secretarului Gabriel Toie”.

Constat cu mâhnire că la conducerea filialei ALDE Timiş au ajuns să ia decizii de excludere din partid, a mea şi a altor colegi (cred că nu se vor opri aici), foşti membrii ai partidelor Dan Diaconescu (Toie Gabriel) şi România Mare (Cucşa Marian)”, declară Nistor Geană.

Acesta mai spune că solicitarea de excludere din ALDE a venit în urma refuzului său de a demisiona şi de a lăsa pe altcineva „ca să ridice, chipurile, zona” şi din cauza faptului că a refuzat „rezolvarea” unor probleme solicitate de conducerea filialei. Printre aceste probleme enumeră creşterea finanţării la unele Primării, „pentru obţinerea de contracte pentru unii colegi din partid”, cererea de explicaţii de ce pe o perioadă de trei ani nu s-au emis chitanţe aferente încasării cotizaţiei de partid şi „restituirea banilor, atât mie cât şi altor colegi, solicitaţi şi primiţi de Marian Cucşa pentru campania de alegeri din 2016”.

Print Friendly, PDF & Email