Congres USR: Sute de useriști vor veni în Timișoara în acest weekend, pentru alegerea unui nou Birou Național (P)

Campania internă a Uniunii Salvați România, care a făcut valuri în spațiul public, va avea punctul culminant în Timişoara. USR își va alege noul Birou Național, organul de conducere care va decide direcția partidului pentru următorii patru ani.

 

Locația evenimentului a fost stabilită în urma unui concurs intern între filiale, câștigătoare fiind filiala USR Timiș care a venit cu o ofertă creativă.

USR Timiș înseamnă dedicare dublată de muncă. Acesta va fi primul congres de la Timișoara și este o muncă pe care o vom face cu mare plăcere. Useriștii din toată țara vor vedea puterea de organizare a celei mai mari filiale județene USR. Pentru noi este o onoare și cred că asta se va reflecta în calitatea evenimentului pe care l-am pus la cale. Am în jurul meu zeci și sute de oameni extraordinari care sunt dedicați viziunii comune pe care o avem pentru România. Cred cu tărie că evenimentul din acest weekend este important, nu doar pentru USR, ci pentru viitorul întregii țări. O spun cu optimism pentru că am mare încredere în colegii mei delegați și sunt sigur că noul Birou Național va fi cel puțin la fel de performant și profesionist ca cel de până acum”, declară Cristian Moș, președintele USR Timiș.

Acesta este cel mai mare congres al USR de până acum, cu 500 de delegați din toate județele țării. Va dura două zile și va culmina duminică, 15 septembrie, de la ora 18, cu un miting electoral în Piața Libertății, pentru susținerea lui Dan Barna la cea mai înaltă funcție din stat.

Numărând peste 60 de filiale în județ, în urma alegerilor europarlamentare USR a devenit prima forță politică din Timiș. Cu o extindere rapidă și un trend ascendent în sondaje îi plasează ca favoriți la alegerile locale de anul viitor.

Print Friendly, PDF & Email